Lezing van vader John Behr: The Birth of Truth from the Virgin Scriptures

Lezing van vader John Behr: The Birth of Truth from the Virgin Scriptures

Historisch Documentatiecentrum (HDC)

Lezing

Priester en professor John Behr, vorig jaar benoemd op de Metropoliet Kallistos Ware leerstoel in Orthodoxe Theologie aan de Vrije Universiteit, verzorgt twee lezingen in de maand december. Hij gaf al eerder in Nederland lezingen over Orthodoxe theologie voor een algemeen publiek en deze waren een groot succes.

Eerste lezing: The The Birth of Truth from the Virgin Scriptures
De eerste lezing vindt plaats in Amsterdam op zaterdagmiddag 2 december en heeft als titel The The Birth of Truth from the Virgin Scriptures. Meer informatie over de lezing.

Meld je aan voor de lezing: The The Birth of Truth from the Virgin Scriptures

Tweede lezing: Tomb and Womb: the Birth of Christ
De tweede lezing geeft vader John in Amersfoort op vrijdagavond 15 december. De titel is Tomb and Womb: the Birth of Christ. Meer infomratie over de lezing.

Meld je aan voor de lezing: Tomb and Womb: the Birth of Christ

Tijdens de pauze en na afloop van de lezingen kunnen geïnteresseerden informatie krijgen over de mogelijkheden om aan de Vrije Universiteit Orthodoxe theologie te studeren.