Volg de master Theology and Religious Studies: Media voordelig met de ‘Ted Neeley Scholarship’

Ben jij een Master student die graag een tweede master wil volgen maar kun je dat niet betalen? Meld je dan aan voor de Ted Neeley Scholarship en maak kans op een forse financiële bijdrage voor een tweede master Media binnen de richting Theology and Religious Studies bij de faculteit Godgeleerdheid.

15-06-2017 | 15:03

TedNeeleyBeurs2017

Als je een tweede master wilt volgen, dan ben je verplicht het instellingscollegegeldtarief van 13.500,- euro te betalen. De faculteit der Godgeleerdheid stelt tweede Master studenten echter in de gelegenheid om in aanmerking komen voor een ‘beurs tweede Master studenten’. Voor de specialisatie Theology and Religous Studies: Media is hiervoor een speciale beurs opgezet.

Deze 'Ted Neeley Scholarship' werd op de VU aan Ted Neeley zelf uitgereikt tijdens het VU-evenement ‘Jesus Christ Moviestar’ op 16 december 2016. Studenten die de ‘beurs tweede Master studenten’ toegekend hebben gekregen, betalen bij hun inschrijving op 1 september wel het volledige instellingscollegegeldtarief maar ontvangen op 1 oktober een beurs van 11.000,- euro van de faculteit der Godgeleerdheid.

Wat moet je doen?
Als je voor de studiebeurs in aanmerking wilt komen neem dan uiterlijk 1 juli 2017 contact op met VU-hoogleraar Joke van Saane via e-mail. Toekenning is afhankelijk van cv, motivatiebrief en gesprek. Kijk op de website van de faculteit Godgeleerdheid voor meer informatie over de procedure.