Workshops scriptie schrijven

Een winnende master thesis schrijven, wie wil dat niet? Op 4 en 5 april delen Yussef al Tamimi (eindcijfer 10) en Annie Wong (VU scriptieprijs 2015) hun inzichten.

23-03-2017 | 16:41

Yussef al Tamimi

Heb je problemen bij het schrijven van je scriptie? Of ga je binnenkort aan je scriptie beginnen en weet je niet hoe je het moet aanpakken of welk onderwerp je moet kiezen? Yussef al Tamimi behandelt deze en andere vragen in de workshop op dinsdag 4 april, waar je als VU-student van harte welkom bent. Wel richt deze workshop zich op sommige vlakken met name op Rechtenstudenten. Na de workshop weet je meer over juist taalgebruik, het schrijfproces, het onderzoekgedeelte en planning. Loop je ergens anders tegenaan? Draag het gerust aan.

Annie Wong
Annie Wong geeft een Engelstalige workshop voor VU-studenten op woensdag 5 april, waarbij sommige items meer focussen op studenten van de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde. Ze gaat specifiek in op kwantitatief onderzoek en geeft handreikingen voor het schrijfproces. Je leert meer over de inhoud (hoe schrijf ik een introductie en conclusie), alsmede over praktische zaken (hoe geef ik structuur aan paragrafen).

Workshops
•    Dinsdag 4 april, 10:00 -12:00 uur, locatie Hoofdgebouw 15A-33. Schrijf je in.
•    Woensdag 5 april, 10:00 - 12:00 uur, locatie Hoofdgebouw 07A-33 (Engelstalige workshop). Schrijf je in.

Inloopspreekuren
Wil je nog meer ondersteuning bij het schrijven van je Master's Thesis? Danielle Bovenberg (beste scriptie FSW, 2015) verzorgt als vervolg op de workshops inloopspreekuren. Hiervoor hoef je je niet aan te melden.

•    Donderdag 4 mei, 15:30 - 17:00 uur, locatie Hoofdgebouw 1B-21.
•    Donderdag 11 mei, 13:00 - 15:00 uur, locatie Hoofdgebouw 1B-21.

De workshops worden in samenwerking met de Universiteitsbibliotheek georganiseerd. Lees meer over Annie, Yussef en Danielle.